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レシピ

スクランブルエッグREDMAMAサンドイッチ
◆ 材料
サブサンド用パン2個、卵2個、生クリーム大さじ2、マヨネーズ大さじ4、ヨーグルト大さじ2、塩コショウ少々、REDMAMA大さじ2、塩コショウ適宜、ベビーリーフ適量
◆ 手順
((1)卵を割りほぐし、塩コショウと生クリームを加えまぜる
(2)フライパンで分量外のバター少量を熱し、(1)を注いで手早くスクランブルエッグを作る
(3)パンは水平に切れ目を入れ、ヨーグルト、マヨネーズとREDMAMAをまぜたものの約半量を下の断面にうすくぬる。
(4)パンをトースターで軽く焼き、(2)、ベビーリーフ、残りの(3)の順に重ね、上半分のパンではさむ
◆ カロリー
約456kcal
Scrambled Egg Sandwich with REDMAMA
◆ INGREDIENTS
2 sub sandwich bread, 2 eggs, 2 tbs of heavy cream, 4 tbs of mayonnaise, 2 tbs of yogurt, 2 tbs of REDMAMA, salt and pepper, baby greens
◆ DIRECTIONS
1. Stir egg with heavy cream, salt and papper. Make scrambled egg on heated frying pan.
2. Mix mayonnaise, yogurt and REDMAMA. Make deep slit on the side of bread and open. Spread half amount of REDMAMA on the bottom half of bread.
3. Lightly toast the bread. Put 1 and baby greens on the bottom half of the bread. Pour the rest of REDMAMA spread on baby greens, and fold sandwich with top half of the bread.
◆ Calories per serving
456kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI