HOME > RECIPES & COLLABORATION > ホタテ、トマト、香菜の冷製カッペリーニ

レシピ

ホタテ、トマト、香菜の冷製カッペリーニ
◆ 材料
カッペリーニ(乾麺)150g、ホタテ缶小1缶、トマト大1個分、香菜1/2カップ、EXバージンオリーブオイル大1、塩小1、REDMAMA大さじ1
◆ 手順
(1)トマト、香菜をざく切りにし、ホタテ缶(汁ごと)、オリーブオイル、塩とあえる
(2)深鍋にたっぷりの水を沸騰させ、分量外の塩大さじ1を入れ、カッペリーニを表示時間通りにゆでる
(3)ざるにあけたらすぐに冷水で洗い、流水でぬめりをとる
(4)水けをよく切ってから(3)と(2)をあえ、皿に盛る。高さをだし、上にREDMAMAをのせる
◆ カロリー
約450kcal
Chilled Capellini with Scallops, Tomato and Coriander
◆ INGREDIENTS
5oz of capellini (angel hair) spaghetti, 1 small can of scallop bits, 1 large tomato (chopped), 1/2 cup of chopped fresh coriander, 1tbs of Extra Virgin Olive Oil, 1 tsp each of salt, preferred amount of REDMAMA
◆ DIRECTIONS
1 Combine tomato, scallop bits with broth, chopped fresh criander, olive oil and salt
2. Cook capellini for 3 minutes with plenty of boiling water and 1 tbs of salt (not in the ingredients)
in the deep pot. Drain and cool with cold water quickly. Drain well again.
3. Combine 1 and 2 well. Put REDMAMA on top when you serve.
◆ Calories per serving
450kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI