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レシピ

コンビーフとポテトの重ね焼きREDMAMAサルサ添え
◆ 材料
コンビーフ缶小1個、マッシュポテト2カップ分、トマトざく切り1個分、パセリみじん、切り1/4カップ、REDMAMA 大さじ1、レモン汁小さじ1、塩コショウ少々
◆ 手順
(1)コンビーフを軽くほぐす。マッシュポテトに塩こしょう少々をふり、まぜる
(2)ざく切りトマトとパセリみじん切り、レモン汁、REDMAMAをあわせまぜる
(3)(1)を耐熱容器にポテト、コンビーフ、ポテトの順かさね、トースターかオーブンで表面に焼きがつくまで焼く(オーブンの場合170℃15分くらい)
(4)熱いうちに皿に盛り分け、(2)をたっぷりとかける。サルサは好みで冷蔵庫で冷やしておいたものをかけると、熱々の重ね焼きとのコントラストが楽しめる
◆ カロリー
約215kcal
Corned Beef and Potato with REDMAMA Salsa
◆ INGREDIENTS
1 small can of corned beef, 2 cups of mashed potatoes, 1 large tomato (chopped), 1/4 cup of finely, chopped parsley, 1 tbs of REDMAMA. 1 tsp of lemon juice, salt and pepper
◆ DIRECTIONS
1. Combine chopped tomato, chopped parsley, REDMAMA, and lemon juice in a bowl. Keep it chilled if you prefer
2. Add salt and pepper to mashed potatoes and mix well. In casserole dish, spread half portion of mashed potatoes. Cover it by spreading corned beef evenly, and cover corned beef with the rest of mashed potatoes.
3. Grill 2 in 375℉ for 15 minutes.
4. Serve 3 on the plate. Pour 1 on top.
◆ Calories per serving
215kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI