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レシピ

人参と生姜のポタージュ
◆ 材料
人参2本、玉ねぎ中1個、ジャガイモ1個、生姜2片、コンソメキューブ1個、水100cc、牛乳200cc、塩小さじ1/2、白コショウひとつまみ、REDMAMA大さじ1、バター小さじ1
◆ 手順
(1)鍋を熱してバターをとかし、みじん切りにした玉ねぎと生姜を炒める
(2)小さく切った人参とジャガイモと水を(1)に加え、コンソメキューブ、塩コショウも加えて煮る
(3)野菜が柔らかくなったら、REDMAMAと牛乳を加え、ハンドブレンダーなどでなめらかにする
(4)再度煮立たせたら火をとめ、器にそそぐ
◆ カロリー
約230kcal
Carrot Ginger Potage
◆ INGREDIENTS
2 carrots, 1 medium size onion, 1 potato, 2 slices of ginger, 1 consomme cube, 3.4oz of water, 6.7oz of milk, 1/2 tsp of salt, a pinch of white pepper, 1 tsp of butter, 1 tbs of REDMAMA
◆ DIRECTIONS
1. Melt butter in a heated pot. Fry chopped onion and ginger.
2. Add chopped carrot, potato, water, consomme cube and salt and pepper. Cook until vegetables get tender.
3. Turn off the heat, then add milk and REDMAMA. Make it pureed with hand blender.
4. Cook it again with low heat to boil. Serve.
◆ Calories per serving
230kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI