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レシピ

ジャンバラヤ
◆ 材料
米1合、ソーセージ2本、玉ねぎ・セロリ・ピーマン各1/4個、コーン1/4カップ、ニンニク1片、加塩トマトジュース1カップ、コンソメキューブ1/2個、タイム小1/2、パプリカ・クミン・こしょう各ひとつまみ、サラダ油小さじ1、REDMAMA小さじ1
◆ 手順
(1)米を洗いざるにあげる
(2)玉ねぎ、セロリ、にんにくはみじん切り。ピーマンとソーセージは食べやすい大きさに切る。
(3)深めのフライパンにサラダ油を熱し、にんにくを入れる。香りが立ったら玉ねぎ、セロリ、米を炒め、ピーマン、ソーセージ、タイム、パプリカ、クミン、こしょうを足す
(4)温めてコンソメキューブを溶かしたトマトジュースを(3)に注ぎ、コーンとREDMAMAを加えて全体を一度大きく混ぜ、蓋をする。
(5)沸騰したら火を弱め、約15分加熱し、火を止めて5分蒸らす。蓋を取り、余分な水分を飛ばすように全体を混ぜる
◆ カロリー
約375kcal
Jambalaya
◆ INGREDIENTS
3/4 cup of uncooked rice, 2 sausages, 1/4 each of onion, celery and green bell pepper, 1/4 cup of corn, 1 clove of garlic, 1 cup of salted tomato juice, 1/2 piece of consomme cube, 1/2 tsp of dried thyme, a pinch each of paprika powder, cumin powder and black pepper. 1 tsp of cooking oil, 1 tsp of REDMAMA
◆ DIRECTIONS
1. Wash rice with water and drain. Chop all vegetables and sausages. Heat tomato juice and dissolve consomme cube.
2. Heat cooking oil in the deep pot. Fry garlic first, then add onion, celery, rice and green pepper.
3. Add sausages, thyme, paprika powder, cumin powder, and black pepper.
4. Add heated tomato juice with consomme cube, corn and REDMAMA into 3. Stir few times and put the lid on.
5. When it boils, lower the heat and cook for 15 minutes in meduim low heat. Turn the heat off and leave it for another 5 minute without taking lid off.
6. Open the lid and gently mix from the bottom.
◆ Calories per serving
375kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI